Fotografie

Ik fotografeer vanaf mijn zestiende ongeveer. Bij m’n eindexamen mocht ik een cadeau uitkiezen en dat werd een digitale fotocamera. Je weet wel, zo een met 2.1 megapixel. Daar lachen we nu om, dat weet ik maar toen was ik er erg blij mee. Ik heb ook nog een tijdje een analoge spiegelreflex gehad. Uiteindelijk was dat ook erg leuk, nooit van tevoren weten wat eruit gaat komen, of je rolletje wel goed gelukt is šŸ™‚ Ik mag me inmiddels zeer gelukkig prijzen met een Canon 5D mark III. Een heerlijke camera, ik ben niet perse heel erg technisch en deze camera doet het soort van voor mij, oneindige mogelijkheden!

Een aantal jaar terug heb ik een basisopleiding aan de fotovakschool gevolgd maar het meeste heb ik in de praktijk geleerd moet ik zeggen. Af en toe bedrijfsreportages, bruiloften natuurlijk, mooie interieurs en niet te vergeten vele foto’s voor Brocantepost.

Fotografie gaat mij om het verhaal vertellen. Het verhaal van een bruiloft of het verhaal achter een persoon/product of bedrijf. Het een is het ander niet en ik vind het een uitdaging bij elke opdracht met nieuwe ogen te kijken en net die momenten te vangen die het mooi maken, of anders te spelen met lichtinval, of iets wat minder mooi is toch netjes op de foto te krijgen. Sfeer creƫren, daar houd ik van in fotografie en dat kan heel verschillend zijn maar dat is juist het leuke ervan!

Wil je mij vragen om iets of iemand te fotograferen, neem dan contact met me op voor meer informatie.