Styling

Styling is mijn lust en mijn leven! Dit doe ik echt al heel mijn leven lang. Vroeger thuis op mijn eigen slaapkamertje werd de boel regelmatig verbouwd, de open kast kreeg een make-over met andere decoraties en accessoires en zelfs de barbiepoppen werden gestyled ­čśë

Tegenwoordig richt ik me voornamelijk op styling van huizen, evenementen, filmsets (!) en styling voor fotoshoots. Het is enorm leuk om te zien hoe je een huis zo kan veranderen dat het ineens sfeer en gezelligheid heeft of, bij verkoopstyling, dat het huis aantrekkelijk wordt gefotografeerd zodat de foto’s op internet representatief zijn voor hoe het in het echt eruit ziet!

Evenementen decoreren is meestal een uitdaging. De ruimtes zijn groot, de budgetten krap en de tijd vliegt maar we moeten wel XXL decoraties hebben om sfeer neer te zetten. Gelukkig komt het altijd goed en is er voor elk feest, evenement of bijeenkomst een oplossing.

Styling van filmsets en fotoshoots is weer een ander verhaal. De vraag is dan: ‘Wat zien we door de lens?’ Soms gaat het alleen om zaken weglaten, verzetten en ergens een lampje op zetten. Een andere keer kan het gaan om een set die in stijl ingericht moet worden met een woonkameropstelling, vintage decoratiematerialen of een veelvoud aan planten en bloemen.

Huur me in voor een interieur- of kleuradvies, styling van je huis of ander soort ruimte, etc. Ik help je graag!