Graphic design

Vormgeving werkboek voor een structuurjunkie in spe

Een tijdje terug alweer legde ik de laatste hand aan de vormgeving van het nieuwste boek van Cynthia Schultz: Werkboek voor een Structuurjunkie in spe.

Een heel mooi boek om de vormgeving van te hebben mogen doen. In een stijl waar ik zelf ook zo van houd, strak en minimalistisch, met een luxe uitstraling maar zo dat het voor iedereen toegankelijk is. Met veel plezier heb ik met Cynthia en met Lotte van Blossom Books om tafel gezeten om te horen waar ze aan dachten, hoe ze het voor zich zagen en wat er beslist wel of juist niet in moest komen. En na hard werk met concepten over en weer is dit resultaat er uitgekomen. Echt trots op!

Helaas nog geen echte foto, vanochtend in de plaatselijke Bruna was ‘ie nog niet binnen. Maar die komt nog wel want ik krijg een stapeltje toegestuurd.

Het leuke was dat het maken ervan ook heel inspirerend voor mijzelf was en ik meteen alle tips en tricks die Cynthia in het boek geeft in praktijk ging brengen. Aanrader dus! Je kan ‘m online bestellen bij o.a. www.bol.com en Cynthia gaat ook nog masterclasses geven voor als je een echte pro wilt worden! Goed voornemen misschien?

You Might Also Like