Interieur

Boekbespreking… Pretty Pastel Style

Pretty Pastel Style! Een tijdje terug kocht ik dit boek, gewoon zomaar, even lekker voor mezelf. Ik kan je zeggen dat ik er heerlijk van heb genoten, sowieso het feit dat je zomaar zo’n interieurboek koopt voor jezelf (ik doe dat eigenlijk nooit) en alle creativiteit die van de pagina’s afspatte.

Het leuke van dit boek vind ik de vrolijke tinten, de combinaties tussen brocante, vintage en hier en daar wat nieuw + ook de vernieuwende stijl en gebruik van kleuren en materialen.

Selina Lake is een Engelse interieurstyliste en heeft 4 boeken uitgegeven, werkt voor diverse magazines en werkt in diverse landen. Ook Nederland want in het boek ben ik regelmatig een poster met Nederlandse tekst tegengekomen.

Maar goed, ik vond het dus zo leuk dat ik jullie een beetje wilde laten meegenieten….

 

Pretty Pastels Selina Lake front

 De voorkant sprak me meteen aan! Wat een heerlijk interieur. Vrolijk maar niet te gek, met een mooi verweerde tafel en spijlenstoelen in pasteltint.

 

Pretty Pastels Selina Lake no._1

Prachtige kleuren die je aan de zomer doen denken ♥ Heerlijk!
 
 
Pretty Pastels Selina Lake no._3
Op de grote foto zie je hoe je met een heel stel gebloemde kussens al snel een pastel sfeertje kan creëren. Zie je ook hoe mooi die lichtroze roos in dat mintgroene vaasje staat?
 
 
Pretty Pastels Selina Lake no._2
Ook leuk is servies is pastelkleuren, alle soorten door elkaar, geen probleem! Rechtsbovenin zie je een mooie paneeldeur in een licht turquoise tint, mooie manier voor een pastel effect in huis.
 
 
Pretty Pastels Selina Lake no._4
De accenten in huis doen het ‘m. Leuke oude blikjes, kussens, boeken, etc. Heerlijk sfeertje toch?
 
 
Pretty Pastels Selina Lake no._5
Ook voor buiten in de tuin heeft Selina tips en trucs! Leuke tipi voor een feestje 🙂 En zie je dat schattige schuurtje rechtsonderin?
 
 
Pretty Pastels Selina Lake no._6
In het hoofdstukje kinderkamers zijn er ook leuke creatieve ideeën op te doen. In pastelkleuren maar toch spannend gemaakt door een knalrood of andere contrasterende kleur.
 
 
 Waar is dit boek te koop in Nederland?

Bij bol.comvoor € 23,99

Bewaren

You Might Also Like