Interieur

Interieurontwerp winkel stichting Dress for Success Gorinchem

De stichting Dress for Succes in Gorinchem ging verhuizen naar een nieuwe, veel grotere locatie, heel anders dan hun vorige stadspandje. Een grote, meer industriële ruimte. Heel gaaf! Om het geen dertien-in-een-dozijn winkel te laten worden en ze ook niet echt een idee hadden waar ze moesten beginnen heb ik geholpen met een moodboard en plattegrond (+ wat shoptips!). Een plafond in petrolgroen, supertof met een zachte zalmoranje kleur voor de accenten erbij. Heel gaaf, zeker gecombineerd met de grijze vloer.

Om de sfeer compleet te maken zonder dat het heel veel zou gaan kosten hebben we pallets bedacht waar ze spullen op kunnen presenteren/stapelen. Ook de rekken uit het oude pand kunnen gewoon worden meegenomen is het hierbij juist de uitdaging creatief met de ruimte en middelen om te gaan. De echte sfeermakers zijn in dit geval een mooie bank, wat leuke tapijten, veel (nep)planten en natuurlijk het idee voor de ronde paskamers.

Goede verlichting is in een winkel heel belangrijk. Er zijn meters elektra getrokken om dat mogelijk te maken. Veel spots en grote lampen voor de algemene verlichting.

Op dit moment zijn ze hard bezig met klussen en verhuizen dus ik ben heel benieuwd! De opening is binnenkort 🙂 Succes gewenst Dress for Success!

[beeld © alinesietsema.nl]

You Might Also Like